15   Sota la lluna_1440x961
Els 358 assistents a la caminada #Sotalalluna, en el moment de la sortida. || Cedida 
10/07/2024 Esports
Èxit de la caminada Sota la Lluna

El Centre Excursionista de Castellar va organitzar-la el passat cap de setmanaamb un total de 358 participants que van prendre la sortida

A. San Andrés

L’estiu sempre és un bon moment per a fer caminades i sortides en grup, tot i que les tempestes puntuals puguin esguerrar la feina organitzativa. No va ser el cas de la caminada nocturna #Sotalalluna que el Centre Excursionista de Castellar va organitzar el passat cap de setmana i on un total de 358 participants van prendre la sortida.


Només sis participants s’ho van repensar després de la pluja de la tarda i van ser 358 els que van iniciar des de la plaça del Mirador una nova edició d’aquesta coneguda caminada. L’únic contratemps va ser “la pluja a la sortida, que ens va complicar una mica perquè es va haver de fer els entrepans i begudes al quiosc. La barbacoa va aguantar i es van poder coure totes les botifarres.Els voluntaris com sempre van fer una gran feina i la gent en general va quedar contenta” com explica la presidenta del CEC, Carmen Pelayo.


La prova es va desenvolupar sense cap incident una vegada més i tots els i les participants va poder gaudir dels dos recorreguts de sis i de 12 quilòmetres, on es va poder gaudir d’extraordinàries vistes de Sabadell, Castellar, Sentmenat, La Mola o el Puig de la Creu, amb una altitud màxima que va arribar fins als 665 metres i que van disposar d’un parell d’avituallaments per a descansar de la travessa.


L’enquesta de satisfacció que van realitzar els organitzadors va ser molt positiva: “veient el resultat, només ens cal donar les gràcies per la resposta rebuda quant a participació, tots els voluntaris per la seva feina, als comerços que ens serveixen el material dels avituallaments, a l’Ajuntament pel seu suport i a l’ADF per la seva col·laboració. En definitiva, gràcies a tothom per haver fet possible una nova edició” remarca Pelayo. 
 

Comparteix
M'agrada
Comentaris