14   hoquei_617x412
Els jugadors de la base de l’HC Castellar van haver de buscar sticks d’hoquei amagats en la natura. || Cedida
17/02/2021 Esports
Gimcana per trencar la monotonia

L’HC Castellar reuneix a la base en una cursa d’orientació pels entorns naturals castellarencs

En vista de la inoperància dels últims mesos del món de l’esport federat per culpa de les prohibicions dels estaments oficials, hi ha qui tracta de seguir amb l’activitat esportiva per trencar amb la monotonia del present. Ara per ara són pocs els privilegiats que poden practicar esports d’equip de manera regulada, motiu pel qual l’HC Castellar va decidir organitzar una cursa d’orientació a l’aire lliure en què els jugadors de la base poguessin gaudir al màxim de la natura, sempre mantenint les mesures sanitàries imposades.


El redescobriment de la natura per part de molts esportistes ha estat un dels pocs punts positius d’aquesta pandèmia. Tot i haver-se regulat de nou fa una setmana, la prohibició de practicar esports en espais tancats que ha imperat en els últims mesos ha obligat a la creació de noves fórmules d’entrenament i lleure a l’aire lliure. Dissabte passat al matí, jugadors i entrenadors del club grana van col·laborar amb la coordinació del club per tal de tirar endavant aquesta iniciativa, que va aplegar una vuitantena de participants, agrupats en vuit equips de sis jugadors federats i acompanyats en la distància per les famílies.


El joc va consistir a trobar per les fites marcades a Can Casamada les diferents parts d’una equipació d’hoquei. A les 9:30 h van rebre un comunicat amb la primera fita, resumint tots els factors del joc. Cada equip va obtenir una fitxa amb un ordre diferent per evitar coincidències i van haver d’orientar-se per trobar tots els espais amagats. A cadascun hi havia entrenadors i jugadors de les categories més altes per orientar als més petits i poder completar la jornada lúdica sense entrebancs. Una jornada que va finalitzar amb l’entrega de premis als participants per part de la junta directiva.


El president de l’entitat, Roger Benet, va explicar que “estem molt orgullosos del nostre club i de la seva qualitat humana. Va ser una activitat familiar, de club, que ens ha unit i ens fa recordar que som una gran família. Veure nois de 18-22 anys dedicant el seu temps voluntàriament a jugadors més petits ens omple d’orgull i satisfacció, a més de veure gaudir les famílies d’una activitat conjunta, fent prevaldre el respecte a totes les mesures imposades per la pandèmia que estem vivint”.


D’altra banda, Ramon Bassols, coordinador de l’entitat, també ha explicat que “no poder disputar partits en categories inferiors, va fer que la idea de la trobada de tots els equips a l’aire lliure es fes realitat”. El també tècnic del primer equip ha afegit que “tot això es va fer per afavorir la cohesió del grup. Venim d’un confinament i de no poder jugar, motiu pel qual aquesta activitat en espai obert i pensada per a grups bombolla federats era la millor manera de seguir fent esport”. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris