georgina_617x412
Garcia (esquerra) amb la seva companya Stollar, campiones del torneig de Székesfehérvár. || Cedida
29/10/2019 Esports
Georgina Garcia guanya els dobles a Székesfehérvár (Hongria)

La castellarenca aspira a entrar al top 100 de WTA de dobles

Per fi ha canviat la sort de la tenista Georgina Garcia, que el passat cap de setmana es va poder imposar en el torneig de W100 d’Székesfehérvár d'Hongria fent parella amb la local Fanny Stollar.

L’Huracà i Stollar van imposar-se per 6-1 i 7-6 a la dupla eslovena formada per Nina Potocnik i Nika Radisik. Abans però, van superar en primera ronda a les locals Greta Arn i Adrien Nagy (6-3/6-2), Barbara Haas i Rebeca Sramkova, a les quals van superar per ‘walkover’ a quarts i Maryna Chernyshova i Chantal Skamlova (6-2/6-1) en semifinals.

Amb aquesta victòria, Garcia entrarà previsiblement al Top 100 WTA de dobles -actualment és la 105 del món- per tractar de millorar la posició 90 que va aconseguir la temporada passada.

En categoria individual, la tenista va caure en segona ronda de classificació de la fase prèvia.