Pol Pérez en un instant del partit enfront del Sant Quirze. Albert San Andrés
21/01/2024 Esports
Una derrota injusta (1-2)

El FS Castellar cau enfront del Sant Quirze en un derbi molt igual

Amb un ambient dels que fan afició, el FS Farmàcia Catalunya Castellar va caure per la mínima (1-2) enfront del Sant Quirze i es queda amb la mel als llavis. L’equip de Darío Martínez es va entregar al màxim enfront d’un rival d’entitat que va desplaçar un gruix important d’aficionats al Joaquim Blume.

Amb un balanç de quatre derrotes i un empat en les últimes cinc jornades, l’equip no dona el seu braç a tòrcer i demostra que és un estat circumstancial que no s’allargarà massa en el temps. Qualsevol equip en la mateixa situació es mostraria capcot i sense esma, però els taronges continuen jugant sense complexos i buscant la victòria cada minut.

Enfront del Sant Quirze, amb un pavelló ple a vessar i dues aficions enfrontades en la grada per demostrar qui era la que animava més al seu equip, van ser els visitants els que van colpejar primer, obrint el marcador als quatre minuts. Deu més van necessitar els taronges per a igualar el lluminós, amb una fuetada de Quim Juncosa, resultat amb el qual es va arribar al descans.

En la segona, anades i tornades, ocasions i molta emoció va ser la tònica, en un partit on la màxima igualtat va predominar entre dos equips amb un mateix estil de joc. A tres del final, els verds van trencar la igualada però els de Martínez no van afluixar, forçant un doble penal a poc més d’un minut d’acabar, que el porter visitant va saber aturar. Els tres punts del derbi vallesà van volar cap a Sant Quirze, en un excessiu càstig pels locals, que van merèixer més.

“Un partit maco de veure amb un rival que jugava. El plantejament ha estat baixar a mitja pista i esperar més en defensa i aprofitar les transicions i les pilotes recuperades a pista pròpia. Tot i aixó ha estat una llàstima que s’escapi el partit a tres minuts del final, perquè hem lluitat molt, sobretot en la segona part” va valorar el tècnic taronja.

L’equip està decidit a capgirar la situació i tot i la mala ratxa de resultats no es doblega. Fent gala del seu lema “no ens rendim” i que tan bon resultat va donar la passada temporada per salvar la categoria. “Són detalls. No només el doble penal, sinó també un pal i transicions ben fetes. No acaben entrant i et penalitza. Portem cinc partits sense guanyar però l’actitud és bona i m’ha agradat molt. Volem trencar la dinàmica ja i començar a sumar de tres en tres” va afegir. Tot i la derrota, l’equip continua a la zona mitja de la taula.