14   Pedrosa_617x412
Cartell de Dani Pedrosa de la votació ‘online’ del campionat d’e-sports de MotoGP. || Cedida
26/02/2021 Esports
Dani Pedrosa, l’escollit per al primer desafiament ‘online’

El castellarenc s’ha imposat a Mick Doohan i Max Biaggi en les votacions 

Els e-sports han arribat per quedar-se. La llarga aturada esportiva per la pandèmia ha donat un altaveu encara més destacat als esports online per donar-se a conèixer al gran públic i ja és estrany veure un esport popular que no tingui la seva rèplica en campionats de videojocs.


MotoGP va ser una de les primeres marques a explotar aquesta faceta, organitzant diverses curses durant el confinament que van ser televisades en directe per les mateixes plataformes que retransmeten els grans premis. Dorna, propietària dels drets, també va crear un campionat online en què els millors jugadors del món es donen cita per recrear les curses reals.


Ara el campionat del 2021 ja està llest per arrencar amb un Pro-Draft en el mes de març en què s’escolliran els nous jugadors. Abans, però, els aficionats han hagut d’escollir quin pilot i moto de llegenda serien els emprats al desafiament online, en què el castellarenc Dani Pedrosa s’ha imposat en la votació final.


El 26 ha passat per sobre del pentacampió Mick Doohan i el sis vegades campió Max Biaggi, després de quatre votacions en què s’han descartat un total d’onze pilots. L’australià amb l’Honda NSR500 de 1995, el romà amb la Yamaha M1 del 2002 i el castellarenc amb l’Honda RC212V del 2007 van comptabilitzar 200.000 vots en diferents plataformes, en què va sortir vencedor Pedrosa, que serà el pilot que s’utilitzarà al circuit de Laguna Seca, en la selecció per a la nova temporada online. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris