12   Bassols_1440x961
Ramon Bassols en la banqueta del Dani Pedrosa de Castellar. Albert San Andrés
20/07/2020 Esports
Bassols: “No hi ha una altra opció que pujar”

Amb la temporada a mitges i en vuitena posició, l’equip no ha aconseguit l’ascens però ha sentat les bases per a una nova temporada d’èxits

Albert San Andrés

· Aquesta havia de ser una temporada de retorn, però ha quedat a mitges quan millor estava l’equip.
La Covid-19 ha afectat molta gent malauradament i les competicions s’han vist afectades també directament. Enguany crec que el nivell de la categoria ha augmentat respecte a altres anys. Realment havia de ser una temporada de retorn però tot se’ns va girar de cara a primers de temporada amb la baixa d’en Jordi, la marxa de Xavier o els motius laborals del golejador Guillem Plans. Pujar haguera estat molt difícil, quasi impossible amb la continuïtat de la lliga regular com en plena normalitat anterior.

 

· Tot i que no us ha afectat, ha estat just tallar a la primera volta per decidir les classificacions?
Ni just ni no just, els esforços i la regularitat en la primera volta són fonamentals i aquest premi havia d’emportar-se’l algú, la qual cosa, personalment, ho trobo just que s’hagi pres aquesta decisió. S’havia de fer d’alguna manera!

 

· Aquest any, s’han notat massa els gols del lesionat Jordi Vegas.
En Jordi Vegas és un jugador que aporta molt quant a gol i qualitat, se l’ha trobat a faltar malauradament. És un jugador que conec de fa molts anys, i crec que recuperat per la temporada vinent ens podrà aportar la seva màxima qualitat, la qual crec que en el Pedrosa encara no hem pogut veure de manera regular.

 

· L’assignatura pendent és el gol i les directes. Com s’ha de millorar?
Et diria entrenant, practicant, repetint, automatitzant si no fos que em sembla que l’HCC el que realment necessita és una vareta màgica. Fora conyes; la qualitat d’una passada, arribar en la situació desitjada de manera menys forçada, la col·locació de la bola sota els pals, els recursos per enganyar al porter són ingredients evidents pel gol, tanmateix, el gol sempre he dit que es porta dins i és el carnet de vida del bon davanter i tot el que he citat és determinant per aconseguir-lo.

 

· Normalment existeix un equilibri entre jugadors de la casa i de fora. En l’HCC gairebé tothom és de la casa i s’ha donat alternativa a jugadors joves. Com ho valores?
Els jugadors joves els quals em preguntes tenen la mateixa confiança que qualsevol jugador sènior. La majoria d’ells ha demostrat que poden estar a l’altura del que se’ls hi demana, quant a joc, estat de forma i coneixement de joc. Conto plenament amb ells, cada cop que se’ls hi ha demanat, no només han tingut les ganes sinó que també la superació dins l’equip sènior. A la rodona central en un entrenament, ells saben que formen part del projecte sènior.

 

· Cada any existeix el problema de reforçar l’equip, però per la següent temporada ho heu pogut fer bé!
Em sento molt orgullós que jugadors de la casa tornin al seu Club de procedència, en un dels millors moments de la seva carrera esportiva. Això diu molt d’ells i esperem poder situar l’HCC on ha d’estar amb l’Arnau, els germans Garcia, Gerard, Armand, Jordi, el capità Marcel Montllor i els juvenils i júniors. Tot i que no he descartat una incorporació que ja hem conegut en algun moment.

 

· Per la pròxima temporada un equip de luxe amb els germans Garcia!
Sí! Reitero que pel club és molt important no només per l’equip sènior sinó també pel creixement del club i tots els nens que tindran l’oportunitat de veure’ls jugar.

 

· Quins objectius s’han d’esperar de cara a la 2020-21?
Pujar i si m’ho tornes a preguntar, tornaré a dir: pujar. No hi ha una altra opció ni marge d’error, tot i que ja sabem que molts altres equips també s’han reforçat amb fitxatges de luxe.

 

· Des de la faceta de coordinador esportiu, com ha afectat la Covid-19 al club?
Ha afectat a tothom, no només a nosaltres, teníem un important projecte entre mans, però la incertesa de tot plegat, no hi podíem arriscar. Tot i no aconseguir el que havíem pensat en un moment inicial, vàrem fer un important canvi de rumb per seguir millorant. Tot i la decepció de no poder fer res en una categoria, esperem que ens pugui anar tot igual de bé i millor que abans de la Covid.
 


· S’han pogut assolir les expectatives de l’inici de la temporada?
Les expectatives sempre n’hi ha de noves, aconsegueixes un objectiu, i en vols un altre, fas una feina i en vols un altre, no són coses que es puguin veure al moment, cal mirar a anys vista i crec i considero que la línia general és molt bona. Esperem que per aquesta temporada que iniciarem el fet de tenir quasi tots els entrenadors jugadors d’equips superiors en doni un valor afegit. Tots fem club i tot suma.

 

· Fins on creus que ha d’arribar l’HCC com a club?
Crec que per un club no hi ha límit sinó que poden sorgir limitacions. No hem de pensar en si cal arribar aquí o allà, cal anar treballant de mica en mica i veure els errors per poder-los corregir i sempre seguir millorant sobre allò que es fa bé. Percebo moltes ganes de molta gent dins del club. M’agradaria que arribés al punt on tots els jugadors se sentissin orgullosos de dir que són del Castellar, que veiessin el club com aquell on tothom vol jugar, un club formatiu, amb caràcter i amb actitud pròpia amb uns jugadors que estimen el seu esport, el seu poble i que hi deixen la pell per defensar-lo. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris