hoquei_1440x961
L’equip farà pinya per aconseguir l’anhelat ascens a Primera Catalana. || A. San Andrés
23/09/2022 Esports
Arriba l’hora de la veritat per a l’Hoquei Club Castellar

L’HC arrenca després d’una pretemporada de menys a més

Arrenca una nova temporada per l’HC Castellar, on per tercer any consecutiu, l’objectiu serà assolir l’ascens per a retornar a Primera Catalana. Els de Pep Mateo han anat de menys a més durant la pretemporada i visiten el CHP Bigues i Riells per obrir la temporada, un dels rivals més incòmodes del grup 2B.


Després del desencís de la temporada passada, en què l’equip es va quedar a les portes de l’ascens en la fase final de la temporada, els de Pep Mateo volen redimir-se i lluitar per a fer realitat el desig d’aconseguir l’ascens a la Primera Catalana. Per aquest motiu, l’equip ha mantingut el grup del curs anterior i continuarà liderat per Ferran Garcia, Gerard Tantiñá i amb el retorn d’Armand Plans.


L’equip va arrencar la temporada contra el Sant Cugat de Nacional Catalana, amb les baixes dels tres jugadors principals, i va caure per un contundent 6-1, en un partit en què el més important va ser agafar el ritme.
El Sentmenat va ser el segon rival, l’equip va recuperar Garcia en el que va ser un partit amb moltes sensacions i en què es van poder veure les carències de la temporada passada. El partit, amb un rival de categoria superior, va acabar amb empat a cinc gols. El Santa Perpètua va ser el següent, on es va empatar a tres gols i les sensacions van millorar, els errors i amb la inclusió de nous conceptes.


El Congrés va ser l’últim rival de pretemporada, al qual van golejar per 7-1 amb una millor defensa i més capacitat atacant, tot i que el cos tècnic encara lamenta les ocasions perdudes, que espera millorar dissabte (19.30 h) al camp del Bigues.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris