Els cinc components del grup durant una de les cançons_617x412
- A.Parera
22/11/2016 Cultura
Un concert sincer per divertir-se
La Rateta que escombrava l'escaleta va presentar dissabte passat al Calissó el seu segon disc
Anna Parera
Cal Calissó va apostar la nit de dissabte passat per un concert atrevit i diferent del grup del moianès La Rateta que escombrava l'escaleta. Un conjunt musical que pel nom pot semblar aparentment que es dediquin a un públic infantil. Res a veure per això, ja que les seves cançons són originals, descarades i no tenen por de parlar d'amor, de sexe, d'amistat, de seducció, d'educació i, fins i tot, de denunciar les situacions desfavorables en què es troben moltes persones avui dia.

Una actuació dinàmica i sorprenent on els cinc components del grup: Daniel Bolsa, Xavier Guillaumet, Èrika Llopis, Anna Tarruella i Núria Clotet van combinar la música amb el ball i també amb l'espectacle i una mica de teatre. Deixant de banda les discrecions i la timidesa "la idea és molestar una mica i dir les coses que fa vergonya dir", va afirmar Xavier Guillaumet, un dels integrants del conjunt. Es tracta de parlar de situacions i idees que "a l'estàndard musical no s'acostumen a dir, però són les coses que ens molesten cada dia, amb les que convivim i creixem", afegia Guillaumet.

Un show fet, sobretot, per riure i passar-ho bé. En aquesta ocasió a Castellar, a partir de les cançons que formen el segon disc Carinyo, t'he d'explicar una cosa i algunes del primer disc que també van aprofitar per tocar. "Ha sigut molt maco, perquè des del principi el públic ha estat entregat i les taules que no ho estaven al final ho han acabat estan que això per nosaltres és un gran repte", va concloure Núria Clotet, la veu del grup.
Comparteix
M'agrada
Comentaris