17/11/2020 Cultura
Tutorials per aprendre a fer pessebres

El Grup Pessebrista publica tutorials per aprendre a construir elements pessebrístics des de casa

Marina Antúnez

El Grup Pessebrista de Castellar del Vallès ha impulsat uns tutorials pràctics i útils que expliquen com elaborar diversos elements del pessebre, a casa. El taller de pessebres és una activitat que el l'entitat organitza per als més joves des de ja fa uns quants anys. És un espai per aprendre des de ben joves l'art del pessebrisme i, a la vegada, treballar valors de cohesió, respecte, solidaritat o treball en equip entre altres. 

Aquest any, degut a la situació excepcional del COVID-19, han decidit donar una altra forma al taller, "ja que és una activitat que il·lusiona als joves i crea escola dins el Grup". És per això que aquest any que el Grup Pessebrista ha creat un taller de pessebres on-line. 

 

Cada dues setmanes surt publicat un vídeo tutorial al canal de Youtube de l'entitat, en el qual l'Adrià Rodríguez explica, de forma senzilla, els passos pertinents per elaborar la peça en qüestió. Les propostes es podran fer amb eines i materials que tothom té a casa o que són fàcils d’aconseguir. Un cop finalitzat el tutorial, totes les persones que hagint fet les seves creacions les poden enviar a través d'una fotografia, "perquè tothom pugui veure com us ha quedat", diu l'Adrià.  L'animació de l'entrada dels vídeos és una creació de Laia Capdevila.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris