856d56f0 3dce 4756 afa2 9e384a4c3d93_950x634
Cartell de l'activitat 'De veu i vi'. || AJUNTAMENT
18/09/2020 Cultura
Suspès l'acte 'De veu i vi' a causa del mal temps

L'organització el posposa al 25 de setembre

Redacció

'De veu i  vi', la proposta literària que combina lletres, música i vi que s'havia de fer aquesta tarda les 19.30 h al Parc de Colobrers, ha quedat suspès per la pluja i l'organització el posposa al 25 de setembre, a la mateixa hora. 

La reserva de plaça es manté per a la nova data. En cas que no pugueu assistir-hi, cal que  aviseu per tal de deixar la plaça o places lliures. Per a qualsevol dubte o consulta, podeu contactar en aquesta adreça electrònica, cultura@castellarvalles.cat

‘De veu i vi, la combinació quasi perfecta’ vol ser una proposta literària, de música i de vi, gratuïta però amb inscripció prèvia i limitada –entrades ja exhaurides.  ‘De veu i vi’ ha estat gestada a Castellar amb la gent de Castellar i amb la intenció, justament, d’utilitzar la matèria primera local per deixar aflorar emocions i conèixer millor l’entorn que ens envolta. 

D’una banda, la literarura hi apareixerà a través de diverses escriptores catalanes que s’han apropat al món del vi en les seves ficcions, ja sigui escrivint-lo d’una forma anecdòtica o utilitzant-lo com a tema en els seus textos. Són autores de casa nostra, que escriuen en moments històrics diferents, i amb estils i intencions diverses. En aquest sentit, l’acte vol homenatjar-les. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris