25/03/2021 Cultura
Spicy Music, nou segell discogràfic castellarenc

L’objectiu de l'equip és ajudar tots els talents possibles, de Castellar i de fora

Marina Antúnez

A Castellar del Vallès, ha nascut Spicy Music,  un projecte que es crea amb la idea de segell discogràfic, tot i que “més que una discogràfica és una família de talents, creada per Gianmarco Sotelo Garcia (@makakokain) amb l’ajuda de Dani Rubio (@dvvrubio)”, apunta Sotelo.

 

Actualment, disposen de quatre cantants (Ce1no, MiloSM, Big8a i Kyro), dos productors (Makakokain i dvvrubio) i dos filmmakers (carlosdesigns i http.galvzz), “però estem parlant amb futurs fitxatges”, diuen des del segell. Gràcies a les xarxes socials i altres tecnologies els és indiferent d’on sigui l’artista. En aquest sentit, porten MiloSM i Big8a, que resideixen a Reus.

 

Talent

L’objectiu amb aquest segell discogràfic és ajudar tots aquells talents (cantants, productors, beatmakers, filmmakers, etc.) que considerem potencials a “saltar al següent nivell” mitjançant el seu equip. A la discogràfica hi ha quatre departaments: “producció, on composem, gravem i fem les cançons”. Després, passen a l’equip de filmmaking, on fan fotografies i filmen els videoclips de les cançons. I finalment, arriben al departament de màrqueting, on fan les estratègies per promocionar les cançons “i així assegurar que els nostres treballs arribin a la audiència”.

Al canal de YouTube es pot veure el primer tema fet per Spicy Music, titulat Tú no gastas. Es farà un llançament mensual, tot i que la periodicitat anirà variant segons el feedback que rebin a les xarxes socials.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris