Sense títol_950x634
Júlia Alier, d'Espaiart. || CEDIDA
23/01/2020 Cultura
Sisena beca d’Espaiart

La beca El Cor de la nit s'ofereix per donar suport als estudiants de l'escola d'ensenyaments escènics de Castellar

Marina Antúnez

Espaiart presenta la sisena convocatòria de la beca el Cor de la Nit amb l’objectiu que segueixi sent un suport als estudiants de l’escola d’ensenyaments escènics de Castellar. La beca consisteix en la gratuïtat de l’activitat de coral en el cor dirigit per Sònia Gatell entre els mesos de gener a juliol del 2020. “No són beques que responguin ni al nivell de renda de les famílies ni a la qualitat artística de l’alumne, el nostre interès és ajudar en l’exemple de la consolidació dels valors que Espaiart sempre ha posat per davant de l’ensenyament de les arts escèniques”, diu Sònia Gatell.


La beca el Cor de la Nit va ser finançada durant cinc anys pel mossèn Ramon Villarino, que ens va deixar ara fa més d’un any. Aquest any, ha estat finançada anònimament per persones que volen donar continuïtat al gest de Villarino. Espaiart torna a ser dipositària d’una donació generosa. “El que ens importa no és la quantitat, el que ens emociona i agraïm és el gest”, afegeix Gatell.  
La beca ja fa sis anys que genera sinergies i això és, sens dubte, un regal. “Amb aquesta mirada il·lusionada seguim fent camí, seguim fent coral, seguim fent Espaiart”.

Comparteix
M'agrada
Comentaris