18  Carrer Retir_950x634
El karaoke a la revetlla de Sant Joan de l'AV El Pujalet el 2019 Quim Pascual
23/06/2022 Cultura
Revetlles dels veïns de Castellar

L’Associació de Veïns de Can Carner i l’Associació de Veïns el Pujalet celebren actes amb motiu de Sant Joan

Marina Antúnez

Aquest cap de setmana, l’Associació de Veïns de Can Carner es vesteix de gala perquè celebra la festa de Sant Joan.  Després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia, les activitats es reprenen amb normalitat i, sobretot, amb molta il·lusió. 


Aquest mateix dijous, 23 de juny, s’ha programat la revetlla popular amb l’orquestra Premium Quartet, que actuarà a partir de les 23.30 hores al carrer de Can Carner. 


L’endemà, dissabte, dia 24 de juny, s’ha previst un bany d’escuma al mateix carrer, a les 12 h. A les 13 hores serà el torn d’una exhibició dels Castellers de Castellar - Capgirats, a la plaça de Sant Joan de Can Carner. 

 

18  can carner

Una imatge d'arxiu del bany d'escuma de la Festa de Sant Joan

 

A la tarda, concretament a les 19 hores, està previst un espectacle infantil a càrrec el grup Àpali, Família!, al carrer de Can Carner. A les 23 hores de la nit, la música agafa el relleu amb el ball popular a càrrec de DJ Fer. 
Dissabte 25, a les 10 hores, s’ha programat una xocolatada popular a la plaça de Sant Joan, per gentilesa del Bar Can Mariano. A les 10 i fins a les 13 hores, el grup d’urban sketchers Dibuixant Castellar del Centre Excursionista de Castellar ha provist una trobada artística, oberta a tothom, per plasmar al quadern tot allò en què s’inspirin els artistes, a Can Carner. A les 11 hores, s’iniciarà una exposició de manualitats de Los Jueves con Sole, al local social. I a les 11 h també començarà un concurs de dibuix infantil, també al local social.


A les 12 h és quan se celebra una activitat d’èxit com és el concurs de coques i pastissos al local social. A la 13 h, hi haurà vermut de germanor.


Ja a la tarda, a les 19 hores, comença l’actuació del grup Sevillanes, al carrer de Can Carner. A les 20 h es farà el repartiment de premis i, a les 21 hores, el sopar popular a càrrec de Gotadegut, al carrer de Can Carner. A les 22 hores, començarà la cantada d’havaneres amb el grup Terral, acompanyada de la beguda clàssica de rom cremat. Amb aquesta activitat es clourà la festa de Sant Joan.


L’Associació de Veïns de Can Carner, abans anomenada Castellar Residencial, més enllà de l’any 1985 ha procurat amb més o menys èxit organitzar actes lúdics, socials i d’esbarjo per celebrar la festivitat de Sant Joan. 


REVETLLA DE L'AV EL PUJALET
També de veïns és la festa que se celebrarà al carrer del Retir. Per aquest motiu, l’Associació de Veïns el Pujalet ha previst un sopar popular, a les 21 hores, al mateix carrer. I a les 23 hores, s’iniciarà la música a càrrec de Tàndem Músics.
El Pujalet és el nom del turó del municipi sobre el qual s’edifiquen les cases dels carrers Bassetes, Retir, Calvari, Església i Sant Iscle. En homenatge a aquesta zona i al nom que uneix tots aquests carrers, un grup de veïns va impulsar ja fa 3 anys l’Associació el Pujalet. Representa uns 150 domicilis d’aquests carrers. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris