21  Ermita Arenes_950x634
Missa a l'Ermita de la Mare de Déu de les Arenes, a càrrec de Txema Cot, dissabte passat. ||  CEDIDA
15/06/2022 Cultura
Un record als socis del CEC traspassats

Dissabte, l'Ermita de les Arenes, va acollir diverses activitats i una missa, programades pel centre excursionista i els Amics de l'Ermita de les Arenes

Marina Antúnez

El dissabte, dia 11 de juny, diverses seccions del Centre Excursionista de Castellar van visitar l’Ermita de la Mare de Deu de les Arenes per a celebrar el 25è aniversari de la primera missa pels socis excursionistes castellarencs traspassats. L’acte es va organitzar conjuntament amb el C.E.C. i els Amics de l’Ermita de les Arenes, entitat que es va ocupar de les activitats litúrgiques.


Per part de l’entitat excursionista, hi van participar les seccions Anar-hi Anant, Marxa Nòrdica, Dibuixant Castellar, Grup Juvenil, Grup Familiar, Esplai Corriol i el Grup de Muntanya. Algunes de les seccions van anar a peu fins a les Arenes, sortint de bon matí. D’altres, s’hi van desplaçar amb vehicles.


La matinal va ser esplèndida, amb un dia assolellat, també calorós, i acompanyat d’una bona participació per part de tothom. Durant el matí, es van dur a terme les activitats següents: Dibuixant Castellar va fer proposta d’urban sketchers per plasmar artísticament l’ermita, des de les 10 h fins a les 12.30 h. Hi va haver una generosa participació i, per finalitzar aquesta activitat, es va fer una fotografia de tot el grup, com ja és habitual.


A les 11 h va tenir lloc la missa, celebrada enguany per commemorar l’aniversari de la 25a missa pels socis traspassats, a càrrec de mossèn Txema Cot. Es va comptar amb l’assistència de diverses personalitats de la vila, entre ells, l’alcalde de la vila, Ignasi Giménez, i de la regidora de Cultura, Joana Borrego. 


A les 12 h, la Coral Xiribec va interpretar unes peces, cantant, i a les 13 hores, les activitats van finalitzar amb un vermut per a tota l’assistència. Encara hi va haver qui va decidir quedar-se a fer dinar de carmanyola. 


Sense dubte, la de dissabte va ser una jornada emotiva i participativa, una bona oportunitat per homenatjar totes les persones excursionistes que ja no hi són. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris