Jocs de taula. || cedida
Jocs de taula. || cedida
05/07/2019 Cultura
Primera trobada de jocs de taula

L'activitat s'ha programat per aquest divendres a la tarda al Calissó d'en Roca

Marina Antúnez

Aquest divendres, 5 de juliol, tindrà lloc la primera trobada de jocs de taula de Castellar del Vallès  al Calissó d’en Roca, a partir de les 19 hores.  L’objectiu és reunir persones de Castellar que comparteixen una mateixa afició, jugar a jocs de taula. “Ens hem començat a conèixer i a trobar a partir d’un anunci a L’Actual, la casualitat i el boca-orella”, diu el Josep Maria, membre del grup estable de jocs de taula.

 

Amb el suport de la Ludoteca Municipal Les 3 Moreres i el Servei Local de Català, s’ha tirat endavant aquesta primera trobada a la vila. L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer el grup estable i convidar tothom a adherir-s’hi i participar en les trobades posteriors que s’aniran programant a partir d’ara. “Amb la finalitat de passar una bona estona jugant a allò que més ens agrada, els jocs de taula”, afegeix. 

 

Divendres, hi haurà diverses taules preparades i molta diversitat de jocs per escollir. Els participants trobaran persones de l’organització que explicaran com es juga a cada joc. “Els organitzadors també jugarem amb els participants, tant si és per falta de gent com si és per iniciar alguna partida més complexa”. Per poder jugar no és necessària l’experiència.

 

De cara al setembre ja s’està preparant la segona trobada oficial, en què participaran altres col·laboradors. La idea és fer-la el dia 10, de 19 a 22 h, al carrer Major.

Comparteix
M'agrada
Comentaris