Actuació dels Capgirats a Badia, diumenge passat. || CEDIDA
Actuació dels Capgirats a Badia, diumenge passat. || CEDIDA
16/04/2019 Cultura
Primer castell de 7 de la temporada

Els Castellers de Castellar - Capgirats van actuar a Badia al costat dels Saballuts, dels Castellers d’Esplugues de Llobregat i dels Castellers de Poble Sec

El passat diumenge 14 d’abril els Castellers de Castellar van fer la segona actuació de la temporada. Van participar a la diada dels 25 anys de la independència de Badia al costat dels seus padrins, els Saballuts, dels Castellers d’Esplugues de Llobregat i dels Castellers de Poble Sec.

Els castellarencs van començar l’actuació amb un pilar de 4 i un pilar de 4 aixecat per sota simultanis. En la primera ronda van descarregar un 2 de 6. En la ronda següent van descarregar el segon 4 de 7 de la seva història i la primera construcció de 7 pisos de la temporada. En la tercera ronda van descarregar un 5 de 6 i, per acabar, van carregar un pilar de 5, tot i que no el van poder descarregar. De totes maneres, la colla està molt contenta perquè amb aquests castells, la de Badia és la segona millor actuació de la seva història. A més a més, el fet de portar a plaça els castells més alts d’una colla a principi de temporada no és gaire habitual i per això encara estan més satisfets dels resultats obtinguts.

La propera cita dels Capgirats és a casa i servirà per celebrar el seu 5è aniversari. Ho faran el 28 d’abril a les 12 hores als Jardins del Palau Tolrà acompanyats dels seus altres padrins, els Castellers de Caldes, dels Castellers de Molins de Rei i dels Castellers del Poble Sec.

Comparteix
M'agrada
Comentaris