CM208894_1440x961
Cantaires de la Coral Pas a Pas, en concert a l'Auditori Miquel Pont - Carles Martínez
18/09/2023 Cultura
Els peus a terra, el cap a les estrelles

La Coral Pas a Pas va oferir un concert inclusiu amb tres formacions de cantaires, instruments i acròbates, dissabte a la tarda

L'Auditori Miquel Pont va gaudir el dissabte a la tarda del concert inclusiu titulat "De peus a terra?", a càrrec de la Coral Pas a Pas. Hi van participar les tres formacions de l'entitat, entrellaçades i acompanyades de dos acròbates i tres músics, amb piano, guitarra, trompa i trompeta. 

 

És millor ser pragmàtic i realista o fer voleiar el cap i tenir grans somnis? Toquem de peus a terra o no? El públic es va fer aquestes preguntes a l'inici de l'espectacle, que va comptar amb un repertori molt variat, amb temes de pel·lícules infantils i altres molt populars. Els tres grups cantaires van interpretar, entre d'altres, Eye in the Sky, d'Alan Parsons; Dust in the wind, de Kansas; Someday, d'El geperut de Notre Dame; When you believe, d'El príncep d'Egipte; i Jueves, de la Oreja de Van Gogh. Van acabar amb Coti x Coti, de The Tyets, juntament amb sardanistes castellarencs. El concert va ser molt dinàmic, àgil, amb els cantaires entrant i sortint de l'escenari en molts moments.

 

Acrobates

Els acròbates van compartir escenari amb els cantaires - CARLES MARTÍNEZ

 

 

"Va ser molt emotiu i espectacular veure les corals i els acròbates, aquí no s'havia fet mai. Aquest acostament inclusiu és màgic, molt ric i marca la diferència", explica la fundadora de la Coral Pas a Pas, Clara Martí. Un dels grups corals és infantil, mentre que els altres dos són adults. Fa més d'una dècada que va néixer la Coral Pas a Pas, que s'ha convertit en un exemple d'inclusió.

 

Coral2

La formació infantil de la Coral Pas a Pas - CARLES MARTÍNEZ

 

Finalment, cantaires i acròbates van donar la resposta a les preguntes de l'espectacle, tot citant Theodore Roosvelt, expresident dels Estats Units: "Cal tocar sempre de peus a terra i tenir el cap sempre a les estrelles". 

Comparteix
M'agrada
Comentaris