Moment dels Petits concerts de Sant Josep d'Artcàdia
Moment dels Petits concerts de Sant Josep d'Artcàdia - Marina Antúnez
15/03/2019 Cultura
'Petits Concerts de Sant Josep' i Gran Ballada de la Roda del Vallès

Es tracta de dos actes previs a la Fira de Sant Josep

Marina Antúnez

Dissabte que ve, 16 de març, l’entitat Acció Musical Castellar, amb la col·laboració de l’escola de música Artcàdia i l’Ajuntament de Castellar, duran a terme la 4a edició dels Petits concerts de Sant Josep, a la plaça Major, davant del Casal d’Avis. 


L’objectiu d’aquest acte és que diferents agrupacions i conjunts musicals surtin al carrer per compartir i fer música en el marc dels actes de la festivitat local de Sant Josep, així com fer-ho al bonic emplaçament de la plaça Major. 


Hi ha prevista l’actuació de diferents propostes musicals al llarg del matí. A les 11 hores, grups instrumentals de violoncels, pianos, guitarres i violins. A les 11.45 h hi haurà música per ballar i xocolatada infantil amb el Cor Petits Músics i la formació TradiArtcàdia, creada per a l’ocasió, seran els encarregats de fer ballar el públic.


A les 12.30 hores els combos moderns seran els protagonistes. Són formacions joves de música moderna que amenitzaran el matí oferint versions de temes coneguts. 


D’altra banda, també en el marc de la diada de Sant Josep, el Ball de Gitanes de Castellar ha programat una Gran Ballada de la Roda del Vallès a la plaça d’El Mirador, per diumenge 17, a partir de les 11 i fins a les 13.30 hores.
Enguany, s’han convidat les colles de Parets (2 colles), de Martorelles (2 colles), Santa Eulàlia (2 colles), de Montmeló (1 colla) i Castellar del Vallès (1 colla). L’entitat aprofitarà per repartir fulletons per anunciar la ballada oficial del dia 31 de març.   

Comparteix
M'agrada
Comentaris