Exposició Siro horitzontal_1440x961
Les obres de Siro López que es poden visitar a castellar. ||  CEDIDA
12/01/2022 Cultura
Obres de Siro López per a inspirar l’alumnat

Tres obres de l'artista madrileny s'exposen a FEDAC

M. A.

L’escola FEDAC Castellar ha inaugurat una exposició innovadora. A la mostra es poden apreciar tres de les obres de Siro López, artista i divulgador d’origen madrileny que conjuga disciplines com la pintura, la fotografia, el disseny, el mim i les arts escèniques.


Aquestes obres són retrospectives i de temàtica social. Al costat d’altres tres obres, formen part d’una exposició itinerant que viatja per les 25 escoles FEDAC d’arreu de Catalunya i que culminarà la primavera d’aquest any a la Nau Bostik de Barcelona.


La mostra s’emmarca al projecte +Art a les escoles, nascut amb el propòsit d’impulsar l’art als centres educatius com a eix transformador d’una educació profundament humanista.


La naturalesa de l’art ha estat descrita com el conjunt de formes d’expressió i d’interacció de la cultura humana com un vehicle per a la comunicació d’emocions i d’idees, i pot jugar un paper decisiu en el desenvolupament cognitiu dels infants. En aquest sentit, en les darreres dècades, ha crescut el nombre d’experiments per a determinar els resultats de la neurodidàctica, fet que ha permès observar beneficis com la millora de l’atenció, la memòria a llarg termini, el desenvolupament emocional, l’autocontrol i l’autoestima, entre altres aspectes.


L’exposició encara estarà oberta  de dilluns a divendres, de les 17:15 a les 18 h, fins al 21 de gener, tot respectant l’aforament permès. L’exposició és oberta a tota la ciutadania. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris