15    mundet_950x634
Part de l'exposició dedicada a Joan Mundet, a Brussel·les. ||CEDIDA
21/09/2020 Cultura
L'obra de Joan Mundet, en una exposició virtual

L'Institut Cervantes de Brussel·les va organitzar la mostra amb motiu de la celebració de la Fête de la BD 

Marina Antúnez

L’il·lustrador castellarenc Joan Mundet enguany no ha pogut participar presencialment a diversos salons per Europa per a promocionar el Capablanca editat per BDMust. Una de les fires on havia de participar, la de Brussel·les, s’ha pogut reinventar i dur-se a terme de manera virtual.

Aquest diumenge es va tancar el saló BD de Brussel·les, on l’ Institut Cervantes tenia previst exposar-hi i tenir-hi stand. Joan Mundet, el creador d’aquest personatge de còmic, va tenir l’oportunitat, això sí, de mostrar-lo virtualment.

En aquesta exposició virtual es descobreixen els detalls de la creació de la novel·la gràfica "Capablanca" de Mundet. En aquest còmic, editat a Itàlia, Espanya i Bèlgica, es narra la vida de l'bandoler Joan Muntada anomenat Capablanca.

De la mà del seu autor Joan Mundet els espectadors van descobrir, a través d’Internet, l'origen d'aquest projecte, el seu context històric, el procés creatiu per desenvolupar la història i l'estil gràfic de l'obra.

L’exposició virtual va ser organitzada per l'Institut Cervantes de Brussel·les amb motiu de la celebració de la Fête de la BD a Brussel·les de l'11 a el 20 de setembre de 2020.

 

Aquí es pot veure l'exposició virtual.

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris