3cf515f6 a158 4324 be04 35ce58cdc82a_1440x961
La nova junta del Grup Pessebrista es va formalitzar el passat 21 de març. || PESSEBRES
25/03/2024 Cultura
Nova junta al Grup Pessebrista de Castellar

L'entitat recupera la voluntat de formació als pessebristes i la figura del coordinador

El Grup Pessebrista de Castellar va fer canvi de junta i es va presentar el passat 21 de març, en una assemblea convocada per l'entitat. Prèviament, el dia 28 de febrer, la junta anterior es va acomiadar. El president sortint, Joan Juni, dona pas a la presidenta Carme Guiu, que agafa el relleu de l’entitat com a presidenta. L’acompanyen Eva Lleixà (secretària), Francesc Ferrer (tresorer) i Laia Capdevila, Adrià Rodríguez, Francesc Fayos, Marina Antúnez, Enric Benavent i Jaume Muntada (vocals). 

 

Els objectius d’aquesta nova junta són diversos, tal i com es va explicar a la reunió. D’entrada, oferir espais de formació artística per als pessebristes de l’entitat; recuperar la figura del coordinador amb l’objectiu de poder oferir una exposició en un sol sentit, com a conjunt, coordinant la diversitat entre els diferents diorames; mantenir l’activitat social del grup més enllà de la feina de fer el pessebre, i també posar en valor i fer créixer en participació el concurs de pessebres aprofitant la celebració del 80è aniversari d’aquest concurs.

 

D'altra banda, també seguiran en marxa les comissions, que ja es van impulsar amb la junta anterior i que són útils per a repartir les moltes tasques a fer durant l'any per part de l'entitat.

 

El Grup Pessebrista de Castellar també té molt present la celebració, el pròxim 2025, dels 75 anys de l’entitat. És per aquest motiu que ja a l’exposició d’enguany s’ha pensat en algunes sorpreses que es donaran a conèixer properament.

 

En tot cas, el que ja se sap és que l’exposició de pessebres de Castellar s’inaugurarà el dia 30 de novembre i que seguirà oberta fins al 2 de febrer.

 

Més de 60 pessebristes donaran forma a les seves creacions, un total de 15 diorames i algunes vitrines, i també es recuperen les caixes per als alumnes del taller infantil de pessebres que s’inicia al setembre, ja que així també podran treballar la perspectiva.

 

Moment de l'assemblea dels pessebristes, dijous passat. || PESSEBRES

Moment de l'assemblea dels pessebristes, dijous passat. || PESSEBRES

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris