Al centre, la castellarenca Aida Llop amb l’equip d’Epidèmia Teatre, amb qui estrena ‘Bed & Breakfast’ al Teatre Gaudí.  || CEDIDA
Al centre, la castellarenca Aida Llop amb l’equip d’Epidèmia Teatre, amb qui estrena ‘Bed & Breakfast’ al Teatre Gaudí.  || CEDIDA
07/02/2019 Cultura
Nova estrena d’Aida Llop

L’actriu  participa en el musical 'Bed&Breakfast' al Teatre Gaudí

Marina Antúnez

Per a la castellarenca Aida Llop el teatre s’ha convertit en la seva principal aposta. Va començar als escenaris ja fa 12 anys, quan la van seleccionar al càsting del grup Macedònia. “Aleshores, jo era molt tímida, em costava mostrar-me, tot i que ja cantava a la Coral Sant Esteve i feia teatre a l’escola”, recorda l’Aida. Compaginar Macedònia amb l’escola i els amics era, a vegades, complicat, “sobretot, quan promocionàvem un disc”. Tot i això, recorda l’època amb el grup amb molta alegria, “a Macedònia érem com una família, i vaig aprendre tant!”.

 

Quan l’Aida va fer els 18 anys va acabar-se la seva etapa amb Macedònia i es va posar a estudiar criminologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. “Recordo que no volia saber-ne res, dels escenaris”. Però al cap de 2 anys, amb el cuquet de seguir cantant i actuant, es va presentar a les proves de l’Institut del Teatre, “i em van agafar”. Després d’haver encetat projectes com el de Gel, amb quatre de les ex membres de Macedònia, l’Aida va entrar a formar part d’Epidèmia Teatre, conjuntament amb altres companys de l’Institut.

 

L’estiu passat van presentar 9 to 5, el musical, el treball de fi de carrera “que vam estrenar al Teatre Gaudí i que va tenir molt bona acollida”, apunta Llop. Als joves, els va servir per cloure el curs i per “aproximar-nos a  tota la part de producció, va ser molt enriquidor i vam aprendre molt”.

 

Aquest dimecres 6 de febrer van  estrenar Bed & Breakfast, una segona proposta de teatre musical dirigida per Laia Fort i que parteix  “de les històries que narren les cançons d’Els Amics de les Arts”, afegeix Llop.  També s’ha estrenat al Teatre Gaudí.

 

Val a dir que Fort va agafar la trama i els personatges de les cançons del grup i en va fer una història actual i quotidiana, “en què tots hi hem posat el  nostre granet de sorra”. L’argument gira al voltant de les relacions de parella i l’impacte que poden tenir en un grup de sis amics.

 

Tot i aquest fet singular d’haver agafat cançons d’Els Amics de les Arts, a qui la companyia Epidèmia Teatre va demanar permís, l’argument no té cap més implicació amb el grup, “tot i que els hem dit que vinguin a veure l’obra”.

Comparteix
M'agrada
Comentaris