c1ccfe8d 94ec 4f78 82b3 796553c6d194_950x634
Moment de la 'Rebel·lió a la cuina', amb el Cor Sant Esteve de Castellar i el Cor Clau de Sol de Matadepera. || CEDIDA
23/05/2022 Cultura
La música coral va sonar a la biblioteca

El Cor Sant Esteve (cors de menudes i petites) i el Cor Clau de Sol de Matadepera van interpretar la cantata 'Rebel·lió a la cuina'

Marina Antúnez

Dissabte passat al matí, a la Biblioteca Municipal Antoni tort, hi va haver una ‘Rebel·lió a la cuina’, una proposta musical on hi van participar el Cor Sant Esteve de Castellar del Vallès i el cor Clau de Sol de Matadepera.

 

La cantata va ser el fil conductor pel qual van anar desfilant les cançons, interpretades pels cors de menudes i petites del Cor Sant Esteve, dirigides per Mireia Cadevall i Berta Junqué, i pel cor Clau de Sol, dirigits per Rosa Martínez.

 

A l’acompanyament al piano es va comptar amb la castellarenca Guida Miró, ex cantaire del Cor Sant Esteve i pianista. Els narradors de la ‘Rebel·lió a la cuina’ van ser Maria i Héctor Hernández, aquest darrer, el pare d’una cantaire del grup de petits del Cor Sant Esteve.

 

Aquest concert, ja s’havia previst per Sant Jordi de l’any de la pandèmia, ara fa dos anys. Va quedar postposat fins ara.

 

Dissabte mateix, es va fer un assaig conjunt a Matadepera, on els matadeperencs van oferir als de Castellar un bon berenar preparat per les famílies i una selecció de contes de la biblioteca relacionats amb el menjar i l’alimentació. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris