7ad78083 4e8a 4941 be17 97edec576632_950x634
Al centre, Joan Mundet, al BD Strip Festival 2022, a Brussel·les. ||CEDIDA
21/09/2022 Cultura
Mundet participa al BD Comic Strip Festival de Brussel·les

El festival va tenir lloc el passat 9, 10 i 11 de setembre, a la capital belga

Marina Antúnez

L'il·lustrador castellarenc Joan Mundet va participar al BD Comic Strip Festival de Brussel·les, que va tenir lloc els dies 9, 10 i 11 de setembre. Mundet va signar llibres i va anar-hi acompanyat del seu editor BDMust. Tot i que el festival se centra en la cultura del còmic belga, el pavelló internacional també presenta artistes estrangers, com és el cas de l'il·lustrador local.

 

Cada any, aficionats, artistes, editors i compradors, joves i grans es reuneixen a Brussel·les per participar al BD Strip Festival (antic Comic Strip Festival). El mateix nom de l'esdeveniment desvela a què està dedicat. Brussel·les és una de les capitals mundials de la cultura del còmic.

 

La primera edició del festival es va organitzar l'any 2010 i, des d'aquell moment, no ha parat de créixer i evolucionar. Els participants del festival ocupen dues ubicacions principals: la Gare Maritime i els coberts de Tour & Taxis. Tots dos espais estan dividits en zones temàtiques. Per exemple, als espais de les editorials, els visitants poden parlar amb autors, obtenir autògrafs, assistir a conferències. També hi ha espais per a projeccions, exposicions, tallers i espais especials amb activitats d'entreteniment per als més joves.

Comparteix
M'agrada
Comentaris