2022 07 22 IMG 5972 (2)_1440x961
Moment de ‘Grease’ d'Espaiart. || M. MORILLO
08/06/2023 Cultura
Més propostes ‘A·Escena’ d’Espaiart

Aquest cap de setmana es podrà gaudir de les darreres funcions de l'escola d'arts escèniques

Redacció

Aquest cap de setmana, Espaiart ha programat les darreres funcions de ‘A·Escena’, la Mostra de Teatre de Castellar del Vallès que tindrà lloc a la Sala de Petit Format. Aquest mateix divendres, a les 19.30 h amb Motu Propio, un espectacle que presenta l’escola El Casal, resultat del projecte interdisciplinari Llámalo X que es fa a l’ESO i que dirigeix Alícia Rus i Marçal Pàmies.

 

Tot seguit, es podrà veure Six, el musical que presenten el grup de joves d’Espaiart i que agafa forma de concert pop, fent un relat modern de la vida de les sis dones d’Enric VIII d’Anglaterra. Cadascuna explicarà la seva història per torns, a veure qui va patir més la seva relació amb el rei i per mostrar, finalment, que les dones són lliures.

 

Dissabte 10, la Mostra seguirà amb Grease, en concert, obra resultant de l’stage de teatre musical 2022 d’Espaiart, que agafa un caire de concert. La seguirà la proposta Daikiri’s Club, una obra de creació pròpia que han imaginat i escrit alumnes d’ESO i sota la direcció d’Oriol Sabaté.

 

Diumenge 11, podrem veure de nou Six a les 12.30 h. L’Escola Municipal de Música de Ripollet actuarà a la tarda, per presentar l’obra Planeta Terra, amb guió i direcció de Mireia Miralles, que fa una reflexió profunda en format comèdia musical futurista sobre la condició humana i les seves misèries.

 

I tancarà la mostra la presentació de La ratera, d’Agatha Christie, una proposta que fa Marc Tresseras, director i professor de l’activitat de teatre per adults d’Espaiart i que ens endinsarà en el món policial de “la reina del crim”.

Comparteix
M'agrada
Comentaris