B7R00829_1440x961
Actuació del 49è Juguem Cantant, a l'Auditori Quim Pascual
05/06/2023 Cultura
Els més petits es fan seu l'Auditori, al 49è Juguem Cantant

Una quarantena de cantaires van participar en la trobada de diumenge, amb el Cor Sant Esteve d'amfitrió

Castellar va acollir diumenge al migdia la 49a edició la trobada Juguem Cantant, organitzada pel Secretariat de Corals Infantils de Catalunya. El Cor Sant Esteve va ser amfitrió de la cita, que va comptar amb la participació de les corals Clau de Sol (Matadepera), Nou Horitzó (Sant Vicenç de Castellet) i L’Espiga (Badia del Vallès).

 

En total, van actuar-hi una quarantena de cantaires, d'entre 3 i 9 anys, que van unir les veus per cantar sis cançons sobre bosc i la cantata El follet valent, acompanyats de Paul Perera al piano, Laia Prat a la flauta travessera i les directores dels cors, i amb la narració de Maria i Héctor Hernández. L'escenari va quedar acolorit per llumetes, a joc amb les samarretes dels infants, que seguien les coreografies dels directors. "És un luxe poder comptar amb una coral veïna i amiga tan bonica com el Cor Sant Esteve", agraïa la coral Clau de Sol, satisfeta com la resta de formacions de la trobada. 

 

 

 

"Ha sortit tot molt rodat. La trobada, que se celebra després que cada coral hagi assajat per separat, és una bona iniciació als concerts per als més petits. Per a molts, és el seu primer", valorava el director del Cor Sant Esteve, Jaume Sala. A més, la trobada va incloure una part lúdica, amb la participació dels Gegants de l'Esbart Teatral de Castellar, que van oferir una ballada per acomiadar d’una forma festiva els cantaires i les famílies. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris