B7R02999_1440x961
Lildami va entregar-se al públic castellarenc al concert de Festa Major, diumenge passat. || Q. PASCUAL
11/09/2023 Cultura
Lildami, més enllà de la televisió

El públic castellarenc va poder gaudir d'un concert en directe del popular cantant de trap català

Marina Antúnez

El terrassenc Lildami va actuar diumenge a l'Espai Vilabarrakes. El cantant de trap català i música urbana va atraure nombrosos fans que, a més de seguir la seva música, se saben de memòria bona part de les seves cançons. No hi van faltar hits com M'és igualT'estimo igual i Supermercat, cançó, aquesta darrera, que va cloure el concert.

 

Acompanyat de dos cantants més, un d'ells també a la guitarra, i d'una il·luminació contundent, Lildami va dirigir-se als castellarencs amb el seu estil particular, directe, proper i espontani. Va voler aclarir que no vol pas demostrar que té una gran veu sinó que "cantar també serveix per comunicar, per explicar històries". En aquest sentit, ell tria l'ús de l'autotune per modular la seva veu, i explica històries "en català, perquè és la meva llengua i amb la que m'expresso millor", malgrat que això li suposi no poder triomfar més lluny. 

 

Públic entusiasta al concert de Lildami. || Q. P.Públic entusiasta al concert de Lildami. || Q. P.

 

Durant l'hora de concert que Lildami va dedicar al seu públic fidel, es van poder veure moments d'eufòria entre el públic, i moments més tendres on es van encendre llanternes de mòbil. Precisament, d'eufòria anava la cosa, i és que el popular cantant va ser descobert per molts al programa de Televisió de Catalunya Eufòria, un talent show on ha format part del jurat durant les dues primeres edicions, del 2022 i 2023, tot i que ell ja va començar als escenaris l'any 2014. 

 

A Lildami, de compromisos als escenaris no n'hi falten, de moment, com ho demostra la gira de concerts que ha anat fent durant tot aquest estiu. Per a uns quants fans, el concert en directe de Castellar va servir per veure'l per primer cop de carn i ossos, més enllà de la pantalla de televisió. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris