Entrada al Pessebre Vivent de Sant Feliu del Racó 2018. || Q. PASCUAL
Entrada al Pessebre Vivent de Sant Feliu del Racó 2018. || Q. PASCUAL
07/01/2019 Cultura
Gran entrega al Pessebre Vivent de Sant Feliu del Racó

2.100 visitants van gaudir de les escenes representades per uns 100 figurants

Marina Antúnez

Els organitzadors del Pessebre Vivent de Sant Feliu del Racó fa un balanç molt positiu de les representacions que s'han fet aquest 2018, en concret, els dies 23, 26 i 29 de desembre. S'han sumat 2.100 visitants, repartits en diferents dies. El 23, 600 persones; el 26, 600 persones, i el 29, 900. Respecte l'any passat, l'afluència de públic ha estat menor, "no s'han assolit els 3.000 visitants de l'any passat, potser perquè el dia 23 va caure en diumenge i perquè hi ha molts pessebres i bonics arreu", explica Alba Cañadell, presidenta del Pessebre Vivent de sant Feliu. "Aquest any hem treballat moltíssim durant tot un any", afirma Cañadell. Hi ha hagut molt bona participació per part vels veïns. "100 figurants el dia 23, 90 el dia de Sant Esteve i 100 més el dia 29", segons la presidenta.

 

De totes les escenes representades, la del mossèn Villarino va emocionar. "L'escena de les peixateres, el sopar de Nadal - que era nou -, i de les bugaderes - que van canviar tot l'atrezzo - van encantar", afegeix Cañadell. El tema dl llenyataire, que donava pa torrat, també va agradar molt, també els terrissaires, que eren molts, i l'escena dels ramaders.

 

Escena del Pessebre Vivent de Sant Feliu del Racó. || Q. PASCUAL

Escena del Pessebre Vivent de Sant Feliu del Racó. || Q. PASCUAL

 

El photocall amb les fades dels desitjos a la plaça també va atraure molts visitants, "que no van parar de fer-se fotos". L'escena del naixement va tenir un àngel col·locat a 4 metres d'alçada. "Aquest any no hi va haver reis, hi va haver caganer els tres dies". L'anunciació també va canviar de lloc aquest 2018 i va quedar molt bé i els dimonis eren nous i potents.

 

Una altra de les novetats a la plaça va ser la figura de la leprosa, una idea que havia proposat mossèn Villarino "i que vaig interpretar jo mateixa durant els dos primers dies, i que va agradar molt". Des de l'organització es va valorar molt la implicació d'alguns polítics que es van sumar a fer de figurants, com és el cas de l'alcalde Ignasi Giménez, el regidor Aleix Canalís i l'alcaldable Pau Castellví."Animem a tots els polítics que hi participin l'any que ve, el pessebre és una cosa del poble, els necessitem". També es va voler agraïr la implicació del mossèn Txema Cot. I una de les coses que valora molt a l'hora de fer balanç és "el somriure i sorpresa de petits i grans".

Comparteix
M'agrada
Comentaris