31e94415 9260 4262 9d02 5aa4a2e7bf33_950x634
Moment del sopar de la Revetlla de l’Associació del Centre, l'any passat. || CEDIDA
21/06/2024 Cultura
Festes del foc, a Castellar

Diumenge 23 arriba la Flama del Canigó; també hi haurà revetlles

Marina Antúnez

Castellar del Vallès acull diverses festes relacionades amb el foc durant els dos propers caps de setmana. D’aquesta manera, es festegen les festes de Sant Joan i Sant Pere a diversos indrets del municipi.


D’una banda, diumenge 23, a partir de les 19.45 hores, arriba la Flama del Canigó a Castellar. La torxa emblemàtica, que s’encén al cim del Canigó, arribarà a la nostra vila per tornar a sortir des de la plaça de la Fàbrica Nova per arribar, cap a les 20 hores, a la plaça d’El Mirador. Aquesta és una activitat organitzada pel Centre Excursionista de Castellar i la Coordinadora per la Llengua Catalana, amb la col·laboració del Club Atlètic Castellar, els Gegants de l’ETC i l’ADF, que compta amb el suport de l’Ajuntament.


D’altra banda, aquest serà un juny de revetlles. D’una banda, s’ha previst un sopar de revetlla de Sant Joan al carrer del Calvari, el mateix 23, a les 21 hores, organitzat per l’Associació de Veïns El Pujalet. Qui vulgui assistir-hi ha de confirmar l’assistència a avvelpujalet@gmail.com. 


També hi haurà revetlla de Sant Joan en el marc de la Festa Major de Can Carner, els dies 23 i 24, amb ball el mateix diumenge a partir de les 23.30 hores, amb el Conjunt Lluna.


A més de Sant Joan, també s’apropa Sant Pere i és per aquest motiu que també s’han previst actes de revetlla. El dia 29 a les 11 hores es farà una missa a l’ermita de Sant Pere d’Ullastre, que finalitzarà amb coca i cava per a tothom.


I a partir de les 21 hores, l’Associació del Centre celebra la revetlla amb un sopar. A continuació, a les 22 hores, hi haurà l’actuació del combo de l’Escola de Música Torre Balada Canvi de Plans i, per rematar la nit, a les 23 hores serà el torn de DJ Cassanda C.A.S.H. Qui vulgui gaudir del sopar cal que s’inscrigui abans del dia 26 de juny al Forn Sant Jordi o a Joguines STOP.

Comparteix
M'agrada
Comentaris