A7R01044_1440x961
Un gran cartell donava la benvinguda a la Festa de la Primavera de Can Font en una anterior edició.  Quim Pascual
10/05/2024 Cultura
Festa de Primavera a Can Font

Aquest diumenge, les urbanitzacions de Can Font i Ca n'Avellaneda celebren diverses activitats a l'aire lliure

Marina Antúnez

Les urbanitzacions de Can Font i Ca n’Avellaneda celebraran la Festa de la Primavera aquest diumenge, 12 de maig. Aquesta vol ser una festa de celebració de l’arribada del bon temps, per gaudir de la natura. Per aquest motiu, els veïns i veïnes han programat diverses activitats lúdiques i festives durant tot el dia, obertes al públic de totes les edats. 


A 2/4 de 10 del matí, s’ha programat una master class de zumba a càrrec de Paula Delgado. A les 10.30 hores s’ha convocat un concurs de dibuix amb el motiu de l’aigua. El dibuix guanyador es publicarà al llibret de Festa Major d’enguany. A les 11 h hi haurà ballada de country, que conduirà Sílvia Calsina. 


D’11 a 14 h, s’ha previst un circuit d’aventures, tobogan, inflable i minigolf. I ja a les 14 h es podrà gaudir d’un dinar de paella popular, a càrrec del càtering EICA. Les reserves es poden fer al telèfon 659 745 140. Aquest dinar sempre té molt èxit i acostuma a superar el centenar de comensals. 


Ja a la tarda, a partir de les 15.30 hores, s’obriran les partides del quinto i, a les 17 hores, s’entregarà el premi al guanyador o guanyadora del concurs de dibuix que s’haurà portat a terme al matí. 


Durant tot el diumenge també hi haurà servei de bar, amb entrepans i begudes. A més, com cada any, es muntaran diverses paradetes que vendran tota mena de productes artesans, tant comestibles com d’artesania. Any rere any, la festa atrau més gent i ambient, tant de veïns de les urbanitzacions com del nucli de Castellar. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris