IMG 67_617x412
Alumnes d'Espaiart.
19/06/2018 Cultura
Espaiart fa balanç d'aquest curs

El proper 22 de juny es faran les darreres audicions a l'Auditori Municipal

Marina Antúnez

L'escola d'arts escèniques de Castellar Espaiart tanca el curs fent un bon balanç del que s'ha viscut aquest curs 2017 - 2018 i anunciant les darreres audicions i concerts. D'una banda, la que tindrà lloc a l'Auditori Municipal Miquel Pont el proper 22 de juny, a les 20.30 hores, i de l'altra, un concert de les Corals Musicorum el dia 7 de juliol, a les 20 hores, al Pou d'en Fèlix d'Esplugues de Llobregat. Les diferents formacions corals i els alumnes d'Espaiart pujaran a l'escenari l'espectacle 'serem petits prínceps', una cantata basada en la història 'El petit príncep' que interpretaran més de cent persones dalt de l'escenari.

El final de curs d'Espaiart dona pas a les activitats estiuenques que, un any més, segueixen endavant amb la formació artística. "Enguany, el ja consolidat Stage de Teatre musical compartirà les setmanes de juliol  amb un curs d'Interpretació a càmera i les classes d'instrument", valoren des de l'escola.

Enrere queden les activitats dutes a terme durant els mesos de maig i juny, de les que més de 300 persones ha pogut gaudir. Audicions dels alumnes de música teatre i moviment coreogràfic a partir dels 2 anys d'edat i també dels alumnes adults tocant els seus instruments en solitari o en formacions. "Espaiart també ha pujat a escena els alumnes de teatre i teater musical amb un total de 6 representacions". A partir del 20 de juliol tindran lloc les representacions de l'Stage de Teatre musical a la Sala de Petit Format de l'Ateneu. El curs es reprendrà al setembre.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris