08. InTheHeights_1440x961
Moment de l’obra ‘In the Heights’, que es podrà veure el dia 23. || M. MORILLO
22/03/2024 Cultura
Espaiart commemora el Dia Mundial del Teatre

L'Escola d'Arts Escèniques ha previst dues dates d'actuacions

Espaiart celebra el Dia Mundial del Teatre amb dues propostes escèniques. L’efemèride es commemora dimecres, 27 de març, l’Escola d’Arts Escèniques de Castellar programa, aquest dia, a les 20 hores, un espectacle innovador, modern i trencador, titulat SIX, el musical.

 

Les actrius que encarnen les dones d’Enric VIII, dirigires per Joyce Suárez, que pujaran a l’escenari del Calissó Cultural.

 

Es tracta d’un espectacle en forma de concert pop que fa un relat modern de la vida de les sis dones d’Enric VIII d’Anglaterra.

 

A l’espectacle, cadascuna de les esposes explica la seva història per torns, i interpretarà cançons solistes de gran nivell vocal i interpretatiu. Es pot consultar més informació i al web www.espaiart.cat/esdeveniments, al correu espaiartcastellar@gmail.com i al telèfon 663 784 166.

 

D’altra banda, l’elenc d’In the Heights, dirigit per Júlia Barragán, actuarà a la Sala de Petit Format el dia 23, a les 20 hores, amb un musical que compta amb la música i la lletra de Lin Manuel Miranda i llibret de Quiara Alegría Hudes.

 

La història segueix, durant tres dies, a un grup de persones que viuen al barri de Washington Heights a l’Upper Manhattan, a Nova York.

 

In he Heights d’Espaiart neix amb l’objectiu de ser una obra d’esperança i autoafirmació, tendra i delicada, interpretada per una gran energia, i que generi un espectacle fresc amb músiques salseres i coreografies animades. Per assistir a l’espectacle cal formalitzar les reserves a través del web www.auditoricastellar.cat. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris