Marga Bargay_950x634
Marga Bargay (M. Davis). || CEDIDA
24/05/2022 Cultura
Es prepara un homenatge a Amy Winehouse a L'Alcavot

Aquest passat cap de setmana, tres propostes van omplir l'espai cultural castellarenc

Dijous 19, L’Alcavot va acollir una nova sessió de ‘S’horabaixa’ amb els Llenguaferits (Jessica Neuquelman i David Vila). Aquest duet va oferir una xerrada i recital poètic centrat en Miquel Martí i Pol. Van voler destacar la faceta menys coneguda de l’autor de Roda de Ter, la de traductor, i també van recordar que la seva obra ha estat traduïda a una quinzena de llengües d’arreu del món. Al final del recital es va obrir torn de paraules i es va iniciar un col·loqui debat al  voltant de l’autor homenatjat i de la feina dels traductors.

 

Dissabte 21 es va estrenar la iniciativa ‘Tardes de microteatre’. La companyia sabadellenca Tres homes grossos va representar l’obra ‘Pascal’, un text original de Lídia Guarch, que també és directora del projecte. L’actor Jordi Cantó va interpretar la funció.

 

David Vila i Jessica  Neuquelman (Llenguaferits) van visitar L'Alcavot dijous passat. ||L'ALCAVOTDavid Vila i Jessica  Neuquelman (Llenguaferits) van visitar L'Alcavot dijous passat. ||L'ALCAVOT

 

Diumenge 22, la companyia Petit Món també va visitar L’Alcavot amb l’espectacle ‘Terratteràpia’. El projecte, que va néixer l’any 2002 com a associació  de teatre i dansa per promoure tallers i espectacles interdisciplinars, professionals i amateurs, amb l’objectiu de reivindicar el poder transformador de la cultural a la societat, va agradar molt al públic assistent.

 

Properes funcions

Aquest dissabte 28, a les 20.30 hores, i diumenge 29, a les 18.30 h, s’ha programat un concert d’homenatge a Amy Winhouse’s, amb la companyia M. Davis. Ella farà un repàs de la vida de la cantant britànica a través de les seves cançons. L’espectacle de teatre musical s’acompanyarà amb imatges audiovisuals i temes interpretats per Marga Davis.

 

 

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris