IMG 4123_617x412
Moment del concert d'agraïment a la Beca El cor de la nit a l'església de Sant Feliu. ||  ESPAIART
07/05/2019 Cultura
Emotiu concert d'agraïment de la Beca El cor de la nit

Dissabte, Espaiart va oferir un repertori i va recordar amb emoció mossèn Ramon Villarino

Marina Antúnez

Espaiart, escola d’arts escèniques a Castellar del Vallès, va fer el concert d'agraïment a la cinquena edició de la Beca El cor de la nit, una beca finançada íntegrament per Mossèn Ramon Villarino i destinada a les alumnes de les formacions corals El Cor de la Nit i SOM·night.  L'actuació va tenir lloc a l'església de Sant Feliu del Racó, el passat 4 de maig.


Aquesta iniciativa neix amb la vocació de premiar la trajectòria de diferents alumnes. "El nostre interès és ajudar en l'exemple de la consolidació dels valors que Espaiart sempre ha posat per davant de l'ensenyament de les arts escèniques", diuen a Espaiart. Aquestes beques han estat un gest de Mossèn Ramon Villarino, que ens va deixar el passat mes de desembre. Aquest any, les becades han estat Carla Fité i Júlia Ribes, dues de les components de la formació de joves SOM·night, "que van llegir un escrit d’agraïment i record que va fer emocionar la gran quantitat de públic que s’aplegava a l’esglèsia de Sant Feliu".


Durant el concert, es van poder escoltar obres de musicals com Els Miserables, Matilda, El gran showman i Mary Poppins, entre altres. "Ara ens sentim orfes d’un gran amic d'Espaiart, amant de la música, protector dels infants i dels joves que ens va mostrar un camí, el de la generositat infinita i sincera", expressen des d'Espaiart. Els queda aquesta herència i el record de tots i cada un dels moments que les va deixar actuar a casa seva. "Eternaments agraïts per tant, Ramon. Ens comprometem a seguir generant sinergies amb una mirada il·lusionada i seguirem fent camí, seguirem fent coral, seguirem fent escola".
 

Comparteix
M'agrada
Comentaris