Els Gegantons en la seva estrena a la Festa Major 2015_617x412
Els Gegantons en la seva estrena a la Festa Major 2015 - Quim Pascual
20/11/2015 Cultura
Els Gegantons de Castellar en un conte
L'escola de música Artcàdia oferirà aquest dissabte l'Hora del Conte Infantil a la Biblioteca
A. Parera
L'escola de música Artcàdia serà qui oferirà aquest dissabte, 21 de novembre, L'Hora del Conte Infantil a la Biblioteca, a dos quarts de dotze del matí. Estrenarà una història musicada elaborada per a l'ocasió per celebrar Santa Cecília, que es titula Els Gegantons de Castellar.
Es tracta d'un "text de creació pròpia basat en un fet real que ha passat a Castellar", desvetlla Maria Hernández, de l'escola Artcàdia. I és que, segons detalla Hernández, "un grup de pares que els agraden molt els gegants van animar-se a construir uns gegants a mida dels seus fills, que no pesen gens", per tal d'anar a les cercaviles i que fossin els nens els que els poguessin portar. Una història que parteix d'una realitat castellarenca, però que integra també elements de ficció.
Els alumnes d'Artcàdia seran els que posaran música al conte amb instruments com el violí, el violoncel, la guitarra, el piano, la flauta travessera i la trompeta. "Els nens fan que aquest conte sigui especial amb aquests sons i amb cançons relacionades amb el món dels gegants", explica Hernández. Daniel Rocavert serà el narrador de la història que comptarà amb la presència de dos personatges molt especials, els Gegantons de Castellar.
Comparteix
M'agrada
Comentaris