A7 4118 1_617x412
Elizabeth Ann Taylor, cantant i aspirant a concursant d’Operación Triunfo Quim Pascual
17/01/2020 Cultura
Aquest divendres, concert benèfic amb grups locals

La vetllada serà a Cal Balsach de Sabadell i comptarrà amb músics de Castellar

Marina Antúnez Ferrer

Aquest divendres, la Fundació AVAN (Associació Vallès Amics de la Neurologia) ha programat la primera vetllada benèfica de música en acústic, la #akusticavan. Tindrà lloc a Cal Balsach, el Centre Cívic de la Creu Alta de Sabadell, i comptarà amb diversos músics de Castellar del Vallès.


D’una banda, la cantant i compositora castellarenca Elizabeth Taylor oferirà un repertori d’estil pop-folk. D’altra banda, Intímne, un duet que proposa versions de grans èxits i també temes propis seguirà amenitzant el concert. També hi haurà l’actuació de Lòxias, un grup de joves castellarencs apassionats de la música i del bon ambient. 

 

Cantant del grup castellarenc Lòxias lluint una samarreta de La Incorrecta

Una de les integrants del grup Lòxias. || ARXIU


L’acte tindrà una finalitzat benèfica. Es farà un donatiu de 6 euros per persona. A més, hi haurà un pack per a dos adults i dos menors de 16 anys per 12 euros. Amb l’entrada es podrà participar en el sorteig d’una nit d’hotel. La venda d’entrades començarà a les 18.45 h. L’obertura de portes serà a les 19.15 h i el concert començarà a les 19.30 h. També es poden reservar les entrades enviant un correu amb el nom i cognom dels assistents a actes@avan.cat. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris