Pilar el mirador_1440x961
Els Castellers de Castellar, dissabte passat. ||CAPGIRATS
30/11/2021 Cultura
Curta temporada castellera

Els Castellers de Castellar van oferir dissabte actuació de castells

Els Castellers de Castellar encaren el final d’una temporada més curta de l’habitual i atípica a causa de la pandèmia. Van començar assajos al mes de maig, amb grups petits. Des del mes d’octubre fins al novembre, han pogut assajar tots junts, tot i que també seguint les mesures de seguretat recomanades. Dissabte van celebrar el final de temporada amb un sopar a El Cim Esdeveniments, una trobada que va servir per recuperar la part més social de fer castells.


Diumenge, els Capgirats van trepitjar la plaça d’El Mirador per fer un pilar de 4 en un acte organitzat per Suport Castellar en motiu de La Marató de TV3. Gràcies a això, l’entitat va poder tornar a posar-se  la camisa un any i nou mesos després de l’última actuació.


La colla castellera acabarà de rematar la temporada amb tres actes més: el 4 de desembre faran un taller de castells per a joves a l’Espai Tolrà, de 17 a 21 h, en un acte organitzat per Creu Roja Sentmenat. 


El 19 de desembre tornaran a ser a la plaça d’El Mirador en motiu de La Marató, amb una paradeta i un altre taller adreçat a totes les edats. El 2 de gener a la tarda recuperaran el tradicional quinto de Nadal. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris