Imatge de l'ETC de quan va rebre la Creu de Sant Jordi, l'any 2011. || ARXIU
Imatge de l'ETC de quan va rebre la Creu de Sant Jordi, l'any 2011. || ARXIU
19/06/2024 Cultura
Cursos de teatre a l’ETC

Les classes comencen al setembre i les inscripcions ja s'han obert

Marina Antúnez

L’Esbart Teatral de Castellar inicia uns cursos de teatre a partir del 16 setembre. Les inscripcions es van obrir el dia 18 de juny i es tancaran el 18 de juliol. 


L’ETC ofereix quatre cursos de teatre, que s’allargaran tot el curs escolar, fins al juny. Els grups infantils i juvenils estaran conduïts per Atmosfera Produccions, el projecte de l’actor castellarenc Marc Tresserras.


Un dels cursos està pensat per a infants de 9 a 13 anys i es treballarà a partir de jocs teatrals de la creació de personatges, l’expressió corporal, la imaginació i la improvisació. Finalitzarà amb una representació al final del curs, on es mostrarà tot el que s’ha treballat a classe.


Per als nois i noies de 14 a 18 anys també s’ha previst un curs on, també a partir del joc, s’aprofundirà en les tècniques d’interpretació i en conceptes com l’objectiu, la relació entre personatges i l’anàlisi de textos, posant un èmfasi especial en el treball d’escenes i fomentant la creació col·lectiva i les habilitats d’expressió.


Els grups seran de 12 infants i la quota serà de 25 eurors per a infant, amb classes d’una hora i mitja de durada. Es faran dos grups; un, els dimecres, de 17.15 h a 18.45 , i el segon, els divendres, de 17.15 h a 18.45 h.


Per als adults a partir de 19 anys es farà un curs que conduirà Claudia Anyor, actriu i docent.  El primer grup farà classes els dilluns, de 18.30 h a 20 h, i l’altre, els dijous, de 18.30 h a 20 h. El preu també serà de 25 euros.

 

Les inscripcions es poden fer a esbartteatralcastellar@gmail.com posant el nom, cognoms, edat, grup al que es vol participar i si s'és soci o sòcia de l'entitat.

Comparteix
M'agrada
Comentaris