sddefault_617x412
Voleo és el quartet que actua aquest dissabte, al Calissó. || CEDIDA
01/06/2023 Cultura
Concert amb Voleo i l'art del @ninotaire

Dissabte, el Calissó Cultural acull un nou concert; aquest dijous, inaugura una exposició artística

Marina Antúnez

Aquest divendres, tornen les Jam Session al Calissó Cultural i, dissabte a les 19 h, el tardeo amb un concert de la formació Voleo. Ells són un quartet format per Neus Martínez (veu), José Miguel Galera (guitarra), Joan Gerard Torredeflot (baix) i Stephan Laidet (harmònica. “Oferirem un concert teatralitzat, enllaçant les cançons amb poesia i reflexions”, diu la cantant.

 

El seu gènere és la fusió. “Vam començar fent boleros, tangos i cançó llatinoamericana, i després també rumba, reggae, rock, etc.”. Barregen els temes propis amb la nova cançó llationamericana i catalana. “També hem musicat el monòleg de Segismundo ‘La vida es sueño’, que és tan bonic”, apunta Martínez. La seva és música per escoltar però també per ballar.

 

Sobre el nom de Voleo, la cantant explica que “va néixer fa molts anys, quan jo vivia a Bèlgica, i que recorda el concepte atzar, volar, bolero...”.

 

Exposició

 

El Calissó Cultural també inaugura aquest dijous, a les 19 hores, l’exposició El món amb humor, del @ninotaire. L’artista fa la seva primera exposició a Castellar. Ell és molt actiu a les xarxes socials, on denuncia les injustícies amb humor.  Sempre utilitza retoladors sobre un fons blanc, deixant la figura sobre un fons neutre i indeterminat per tal que el missatge sigui el protagonista.

 

És autodidacte, i va començar a dibuixar el dia que en Donald Trump va sortir elegit president dels EEUU mogut per les circumstàncies. A la inauguració, el @ninotaire realitzarà un dibuix en directe.

 

Il·lustració del @ninotaire. || CEDIDA

Il·lustració del @ninotaire. || CEDIDA

Comparteix
M'agrada
Comentaris