2327ee1b 4aea 4494 8954 863d8756be92_1440x961
Roonie és el grup que actua aquest diumenge per la Marartó de TV3. || CEDIDA
26/11/2021 Cultura
Concert per La Marató de TV3

Suport Castellar promou un concert de Roonie aquest diumenge

Marina Antúnez

La 24a Marató de TV3 tindrà lloc el dia 13 de desembre. A Castellar, ja s’ha organitzat el primer acte dedicat a aquesta cita solidària, enguany dedicada a la salut mental.  Es tracta d’un concert per La Marató de TV3 a càrrec del grup Roonie que comptarà amb una actuació prèvia dels Capgirats, els castellers de Castellar. L’acte està promogut per Suport Castellar, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

 

L’acte tindrà lloc diumenge a la plaça d’El Mirador, a les 12 h, i serà el primer cop que aquesta formació, creada ara fa un any, actua a Castellar. Capitanejada pel castellarenc Mateu Chacón, baixista, compta amb un total de cinc components: la Paola a la veu, el Matías a la guitarra, l’Arnau a la bateria i el John al saxo. “Ens vam conèixer a través d’una aplicació on hi ha músics que busquen músics o grups per col·laborar”, explica el Mateu.  Toquen cançons de diversos estils, “però molt conegudes, segur que el públic les identificarà”.

Assagen un cop per setmana i es diuen Roonie gràcies a un fet anecdòtic: “Quan vam començar ens venia a veure  un noi jove amb un gos, i l’animal es deia Roonie”. En honor al seu primer oient van pensar que era un bon nom per a un grup. El nom també ve del jugador Ronaldinho.

Comparteix
M'agrada
Comentaris