SansFrapper Thatwhichdoesnotkill 1_1440x961
‘Allò que no et mata’, un documental d'Alexe Poukine que es podrà veure divendres 8, a les 20 h. || DOCSBARCELONA
08/01/2021 Cultura
El cinema que s’estrena a l’Auditori aquest gener

Aquest divendres a les 20 h  es projecta Allò que no et mata

Aquest mes de gener 2021 l’Auditori Municipal Miquel Pont acollirà un total de quatre projeccions. La primera, està prevista per a aquest divendres dia 8, a les 20 h. Es projecta Allò que no et mata, una recomanació que un cop més ens arriba a través del DocsBarcelona del Mes amb el Club Cinema Castellar Vallès, L’Aula d’Extensió Univeristària per a la Gent Gran i Cal Gorina.


Dirigida per Alexe Poukine, el film exposa, des de les dones i sense victimitzar-les, les sensacions contradictòries i les conseqüències després d’una violació o agressió sexual en què l’abusador no és ni un desconegut, ni un monstre, ni un assetjador que actua de nit, a les cantonades o als portals de les cases, i busca comprendre i trobar respostes a les reaccions que aquestes agressions sexuals desencadenen en les dones que no encaixen en el que la opinió pública anomenaria “víctimes correctes”. 


Amb 19 anys, l’Ada va ser violada tres vegades en una mateixa setmana per un home que coneixia bé. Una invitació a sopar va desencadenar la primera i ella no es va defensar, però es va citar dues vegades més amb el seu agressor per confrontar-lo i buscar respostes. 


Per a diumenge dia 10 s’ha previst El verano que vivimos, un drama romàntic de Carlos Seus protagonitzat per Javier Rey, Blanca Suárez, Pablo Molinero, Guiomar Porta i Carlos Cuevas, entre d’altres.
Divendres dia 15 es podrà veure Ema, de Pablo Larraín. Explica la història d’una jove ballarina que decideix separar-se del Gastón després de lliurar el Pol en adopció, el fill que tots dos havien adoptat i que van ser incapaços de criar. Desesperada pels carrers del port de Valparaíso, l’Ema busca nous amors per aplacar la culpa. No obstant això, aquest no és el seu únic objectiu, també té un pla secret per recuperar-ho tot.
Diumenge 17 s’ha previst un film del Cicle Gaudí, Uno para todos, un drama de David Ilundain protagonitzat per David Verdaguer, Patricia López Arnaiz, Clara Segura i Ana Labordeta, entre d’altres.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris