Olot 11 de maig_950x634
Els Capgirats, a Olot. || CEDIDA
15/05/2024 Cultura
Els Capgirats, a Olot

L'actuació dels Castellers de Castellar va tenir lloc a la capital de la Garrotxa, dissabte

Redacció

El passat dissabte 11 de maig, els Castellers de Castellar es van desplaçar fins a Olot per participar a la diada de la colla amfitriona, que celebrava el seu 22è aniversari de bateig. Els Capgirats van descarregar un pilar de 4, un 3 de 6, un 5 de 6, un 4 de 6 i dos pilars de 4 simultanis. Van compartir plaça amb els Xerrics d’Olot, la Colla Jove de l’Hospitalet i els Minyons de Santa Cristina d’Aro.
La colla està contenta perquè fer un 5 de 6 requereix força gent tant a pinya com a tronc i no sempre és fàcil mobilitzar aquest volum de capgirats en actuacions fora de casa. A més a més, hi va tornar a haver estrenes de castellers en diverses posicions dels troncs, i això és senyal que hi ha més membres a la colla i és possible fer més rotacions.
Ara els Capgirats se centren a continuar preparant les properes actuacions als assajos de l’Espai Tolrà, que són cada dilluns i cada divendres al vespre. A més a més, aquest diumenge participaran a l’Aplec de Castellar Vell al costat de la resta d’entitats culturals del poble.  || redacció

Comparteix
M'agrada
Comentaris