21  Extranormals_1440x961
09/07/2024 Cultura
Bona acollida a l'obra 'Extranormals'

L'AFA de l'Institut Castellar va estrenar una comèdia 

Marina Antúnez

El grup de teatre de famílies de l’Institut Castellar va presentar dissabte l’obra Extranormals a la Sala de Petit Format de l'Ateneu, en doble funció. Es tracta d'una mostra del treball fet els últims mesos dirigida pel professor Víctor Blázquez i produïda per Marc Tresserras i interpretada per pares i mares de l’AFA d’aquest institut. “La feina ha durat quatre mesos, un cop a la setmana, i amb el poc temps que hem tingut el resultat va ser molt positiu”, deia Tresserras.

 

Els intèrprets protagonistes van ser Jan Barragan, Núria Collell, Cristina Cruz, Montse Garrido, Mónica Gómez, Silvia González, Esther Moreno i Mercè Rey. L’objectiu era viure el procés educatiu de fer teatre, encarar-se a un públic, a una sala, a un espai escènic”.

 

L’obra és una comèdia que retrata situacions quotidianes, que són els motors de l’obra a través de petites situacions que ens posa la vida.

 

“Van venir unes 70 persones de públic i el feedback amb ell públic va ser molt positiu”. En aquest sentit, els actors i actrius van emocionar-se d’haver pogut fer l’obra. “Quan van acabar ja deien on faríem la següent”, afegia Tresserras.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris