IMG 9582_617x412
Una part de la imatge renovada de la Biblioteca Municipal. || M. ANTÚNEZ
12/11/2020 Cultura
La biblioteca segueix activa i telemàtica

Diverses propostes s'han replantejat i es duran a terme malgrat les restriccions, 'on line'

Marina Antúnez

La Biblioteca Municipal Antoni Tort, tot i les restriccions que imposa la Covid-19, segueix tirant endavant algunes de les activitats, especialment, les que tenen més possibilitat de funcionar ‘on line’. 


En aquest sentit, el proper dijous 12 de novembre ,a les 20 hores, s’ha previst una trobada del Club de lectura de novel·la per parlar de La Regenta.  La tertúli a es podrà seguir clicant l’enllaç de zoom que farà arribar la biblioteca uns minuts abans de l’hora de començar. Per inscriure’s a aquesta activitat s’ha de clicar al link que us facilitarà la biblioteca.


D’altra banda, el dia 17 de novembre, segueix endavant el cicle ‘El món del llibre als ulls de’. En aquesta ocasió, amb l’escriptora Natàlia Cerezo i l’estudiant de 1r de filosofia, Clàudia Quintana. L’activitat tindrà lloc a les 20 hores i es podrà seguir via zoom. Per participar-hi cal enviar un correu a mimopm@diba.cat


El 21 de novembre s’inicia una activitat familiar que es durarà a terme tots els dissabtes, mentre no es puguin fer els contes de manera presencial. S’ha titulat ‘Contes sense moure’s de casa’ i, en concret, el servei municipal penjarà un conte explicat pel personal mateix de la biblioteca a les xarxes socials. La primera narradora serà la Teia Sabater, que ens farà una versió lliure del conte De la bateria a la percussió, d’Eladio Reinon i Dani Coma. El vídeo es penjarà a Instagram i a Facebook a les 12 hores del mateix dissabte.


Per al 24 de novembre s’ha previst una nova sessió de ‘En to poètic’, amb poesia contra el confinament. Els tertulians de la sessió, via zoom, faran una trobda on la poesia serà el centre de tot. Es podrà recitar poesia pròpia o bé d’altres. Qui es vulgui apuntar pot enviar un correu a mimopm@diba.cat.


El 28 de nobvembre torna una sessió de ‘contes sense moure’s de casa’, amb Mònica Mimó. També hi haurà sessió el dia 5 de desembre, amb Carme Muñoz, i si tot va bé, Hora del Conte Infantil a les 11.30 hores del dia 19 de desembre, amb la companyia Bufanúvols

Comparteix
M'agrada
Comentaris