Júlia Farrés-Llongueras, Elías Arranzi Hèctor Valls, a les Audicions Íntimes. || CEDIDA
Júlia Farrés-Llongueras, Elías Arranzi Hèctor Valls, a les Audicions Íntimes. || CEDIDA
25/05/2023 Cultura
Audicions Íntimes per aquest dijous

Els intèrprets convidats són Júlia Farrés-Llongueras (soprano), Elías Arranz (baríton) i Hèctor Valls (piano)

M. A.

Aquesta tarda, a les 18 hores, l’Auditori Municipal Miquel Pont acull una nova sessió de les Audicions Íntimes que programa L’Aula d’Extensió Universitària per a Gent Gran. En aquesta ocasió, la proposta està protagonitzada per Júlia Farrés-Llongueras (soprano), Elías Arranz (baríton) i Hèctor Valls (piano). Interpretaran peces de Mozart, Verdi i Donizetti.

 

Farrés es va formar amb Mati Pinkas a Barcelona i Renata Scotto a l’Òpera Studio de l’Acadèmia Santa Cecília de Roma. L’any 2010 va ser guardonada al Premio Internazionale di Santa Chiara i al Concurs Internacional de Belcanto Vincenzo Bellini. Ha interpretat els rols de papers protagonistes en diverses òperes. L’activitat liederística ocupa un espai rellevant dins del seu repertori.

 

Elías Arranz va estudiar cant i el postgrau a la prestigiosa Royal Academy of Music de Londres, l’Opera Studio de la Monnaie a Brussel·les i a València, on es va graduar del màster en interpretació operística d’Espanya. L’any 2022 va rebre el títol de Associated to the Royal Academy of Music, fruit de la seva trajectòria professional i de la voluntat de l’Academy d’associar el nom del cantant a la institució.

 

Hèctor Valls es va formar al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, on l’any 2004 va obtenir tres titulacions superiors de piano, música de cambra i solfeig. Ha actuat com a solista i com a acompanyant i en diversos festivals i certàmens musicals. Ha participat en diverses produccions i, fins i tot, ha creat un projecte propi de divulgació i pedagogia musical, Pianíssim Studio, amb l’organització de concerts de petit format.

Comparteix
M'agrada
Comentaris