WhatsApp Image 2022 09 19 at 10.42.48 (2)_1440x961
Aquest diumenge se celebra la 21 Trobada de Tardor al Puig de la Creu. Imatge de l'any 2021. || L'ACTUAL
15/09/2023 Cultura
Arriba la Trobada de Tardor

Els Amics del Puig de la Creu han previst diverses activitats per a diumenge al matí

Marina Antúnez

Diumenge 17 se celebrarà la 21a Trobada de Tardor al Puig de la Creu organitzada pels Amics del Puig de la Creu. És per aquest motiu que, un any més, s’han previst diverses activitats que compten amb la participació de l’Ajuntament de Castellar i Sentmenat, el Ball de Bastons, els Castellers de Castellar - Capgirats, el Centre d’Estudis Castellar - Arxiu d’Història, el Club d’Escacs Castellar, els Gegants de l’Esbart Teatral de Castellar i l’Agrupació Sardanista Amics de Castellar (ASAC).


Les propostes començaran a les 7.30 h, amb la retransmissió de la litúrgia de les hores des del Monestir de Montserrat. 


Les portes s’obriran a les 9 h, amb el repic de la campana Santa Pau del Puig de la Creu. A continuació, s’ha previst un macro escacs del Club d’Escacs Castellar que en edicions anteriors ja ha tingut molt bona acollida. 


A les 9 també s’inaugurarà una exposició centrada en la història del Puig de la Creu que ha elaborat el Centre d’Estudis Castellar - Arxiu d’Història, formada per una desena de roll-ups amb documentació gràfica i escrita. 


A les 10 h s’iniciaran les sardanes que proposa l’ASAC, amb la Cobla Ciutat de Granollers. I a les 10.30 h es començarà a repartir l’esmorzar. A les 11 h s’ha previst la plantada de Gegants amb els Gegants de l’ETC i, a les 12 h, una ballada del Ball de Bastons.
L’actuació castellera dels Capgirats començarà a les 12 h i clourà la trobada. El recinte tancarà les portes a les 13.30 h. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris