7R 6264 1_617x412
Una imatge d'arxiu d'una parella es serveix cava durant la celebració del tradicional sopar de les festes del carrer Sant Jaume Quim Pascual
21/07/2022 Cultura
Arriba la 37a Revetlla de Sant Jaume

L’Agrupació de Veïns del Pla ha programat diverses activitats festives

Marina Antúnez

Aquest cap de setmana se celebra la 37a Revetlla de Sant Jaume, organitzada per l’Agrupació de Veïns del Pla. Durant tres dies, la festa omplirà aquest carrer de Sant Jaume a Castellar del Vallès.


Les activitats arrencaran divendres, dia 22, a les 21 hores, amb una botifarrada. Seguiran a les 22 hores amb una cantada d’havaneres amb el grup Mar Endins, acompanyada pel tradicional cremat de rom. 


Dissabte 23 de juliol s’ha previst un bany d’escuma a les 18 hores, i més tard, a les 21 hores, el tradicional sopar de veïns, amb actuació sorpresa. Més tard, el ball seguirà obert a tothom amb la cantant i músics de M. Davis Band. 


Diumenge 24, a les 10 hores, s’iniciaran diversos jocs per als més petits. A les 12 h és prevista l’actuació del Ball de Bastons de Castellar i Ball de Gitanes de Castellar. A continuació, a les 12.30 hores se servirà un vermut popular. Ja a la tarda, i per cloure la revetlla, es podrà gaudir d’una ballada de sardanes amb la Cobla d’Osona. Se servirà coca i cava. 


Els veïns del Pla organitzen aquesta festa que, ja en els darrers anys, ha passat a ocupar tot un cap de setmana, amb activitats per a petits i grans que sempre se celebren el cap de setmana més proper al 25 de juliol, festivitat de Sant Jaume.


Per aquest motiu, el carrer de Sant Jaume queda engalanat gràcies als veïns, que durant un cap de setmana fan més vida que mai al carrer, van a dormir un pèl més tard del que és habitual i no paren quiets durant el cap de setmana, com és habitual en aquesta revetlla. L’any 2019, la revetlla també va aplegar veïns d’altres carrers de Castellar, de manera que es van reunir centenars de persones.

Comparteix
M'agrada
Comentaris