20   espaiart_1440x961
Una imatge d’una alumna de cant durant les audicions. || Cedida
21/02/2022 Cultura
L’ànima vibra amb les audicions

Dissabte passat, l'escola d'arts escèniques Espaiart ha pogut recuperar les audicions dels alumnes després de dos anys de silenci provocats per la pandèmia

Som on l’anima vibra, així s’anunciava el començament de les audicions d’hivern, el passat dissabte 19 de febrer, de l’escola d’arts escèniques Espaiart. Aquesta vegada, l’escola presentava les audicions dels alumnes d’instrument i de les formacions instrumentals amb l’orquestra de corda “Quartet Maravillas”, el Combo SoRock i les formacions vocals de les corals “El cor de la nit”, “Cor Lúa” i “Coral Eternity”. Van ser tres sessions per on van passar alumnes de totes les edats acompanyats pels seus professors i professores i amb un públic entregat amb moltes ganes de gaudir del moment.


Segons explicaven des de l’Escola, “després de dos anys de silenci, provocat per la Covid, tenim l’oportunitat de tornar a compartir, viure, a regalar aquest moment. I és que, la música com l’art en general, és això, un moment”.


“Els instruments tenen la capacitat necessària per emocionar-nos, però et necessiten a tu perquè soni la seva màgia”. Així donava el tret de sortida en cada sessió la directora de l’escola Espaiart, Sònia Gatell, tot convidant els alumnes a pujar a l’escenari. “L’art educa, però sobretot l’art és una oportunitat per estimar, i per estimar-te, i només compartint-lo com vem fer dissabte passat, podem acabar acaronant les ànimes”, valoraven en un escrit des de l’escola, contents de tornar a oferir les audicions d’alumnes.

Comparteix
M'agrada
Comentaris