IMG 20220603 WA0032_1440x961
L'alumnat de l'escola Dansa Parc es prepara pel fi de curs. || CEDIDA
21/06/2022 Cultura
‘All that art’, el final de curs de Dansa Parc

Dimecres, l'escola de dansa castellarenca oferirà una projecció on es mostra el treball fet per l'alumnat durant el curs

Marina Antúnez

El dimecres 22 de juny, en una doble sessió a les 18 h i a les 20 h, s’estrena la projecció del film All that art, de l’escola Dansa Parc. L’acte tindrà lloc a l’Auditori Municipal Miquel Pont i té un preu de 6 euros. És obert al públic en general, no només a les famílies.

 

El que es podrà veure és una pel·lícula inspirada en el món de la pintura, feta a partir de les coreografies de l’alumnat de l’escola de  dansa, “en què participen des dels alumnes més petits fins als més grans de l’escola”, explica Belem Guitart, la directora. En aquest sentit, es podran veure alumnes des de P5 fins al grup d’adults de dansa contemporània.

 

Enguany, s’ha tornat a optar pel format pel·lícula, com ja es va fer l’any passat amb Castellar, mon amour, el final de curs 2021 rodat a diversos espais de Castellar del Vallès. “Enguany, no teníem clar com aniria, per Setmana Santa encara anàvem amb mascareta, i la projecció era un format segur”.

 

Aquesta vegada, tots els ballarins i ballarines han fet la seva actuació a l’Auditori Municipal. “Durant quatre dies hem tingut uns tècnics que les han enregistrat”. Amb aquestes gravacions, a més d’alguna imatge d’exterior, s’ha elaborat la pel·lícula, un projecte coreografiat per Belem Guitart, Norma Carnicé, Marta López, Ariadna Martínez i Marina Pladevall, amb el muntatge i edició de Marina Pladevall.

 

S’hi podran veure diverses disciplines que s’imparteixen a l’escola, com la dansa clàssica, la dansa contemporània, el hip-hop i els petits, de dansa creativa. “Tothom hi ha posat molta il·lusió, el professorat, els nens, tota l’escola”.

 

Les classes es reprendran, si no hi ha canvis d’última hora, el 5 de setembre que ve, coincidint amb el calendari escolar.

 

L’escola de dansa Parc és un centre que es dedica des de fa més de 20 anys a l’ensenyament de la dansa en les seves diferents disciplines a Castellar del Vallès.

 

El grup de petites de Dansa Parc. || CEDIDAEl grup de petites de Dansa Parc. || CEDIDA

Comparteix
M'agrada
Comentaris