30/06/2020 Actualitat
La web municipal obté el segell InfoParticipa

Castellar és un dels 13 municipis catalans que ha assolit el compliment de tots els indicadors i, juntament amb Terrassa, són els únics municipis de la comarca que els han aconseguit

Redacció

Castellar del Vallès és un dels 36 municipis catalans que compleix el 100% dels indicadors establerts en el segell InfoParticipa, una certificació de la Universitat Autònoma de Barcelona que assoleix per setena vegada consecutiva i que distingeix els consistoris que destaquen per la qualitat i la transparència de la informació als seus portals web municipals. El web de l’Ajuntament –castellarvalles.cat– compleix els 48 indicadors de transparència avaluats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), partint de la llei de transparència. 


En aquesta onada d’avaluació als 947 ajuntaments de Catalunya, un centenar llarg de portals municipals han rebut el segell (que es pot obtenir encara que no es compleixin tots els indicadors, en funció del número d’habitants de cada població). Val a dir, però, que tan sols un 3,8% dels municipis han obtingut el segell després de complir el 100% d’indicadors.
Dins la franja de municipis de 20.000 a 50.000 habitants, Castellar és un dels 13 municipis catalans que ha assolit el compliment de tots els indicadors. I pel que fa al Vallès Occidental, l’únic municipi que l’ha assolit, a banda de Castellar del Vallès, és Terrassa.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris